неделя, 29 март 2009 г.

Друга гледна точка за случая Соломон Паси

Аз не съм особенно запален блогър, но следя Свежо и не разбирам нещо:
Защо се нахвърлихте върху Паси? Защото е известен, до някаква степен успял, женен за Грънчарова? Ако тези думи ги беше изрекъл никому неизвестен човечец бихте ли реагирали така? Няма ли всеки човек право на мнение?
P.C. :Не съм защитник на Паси, дори не го харесвам.......

7 коментара:

  1. Ами като един от тези, които го "нападнаха" - направих го заради арогантния му снизходителен тон, с който заклейми нещо, което не разбира, и на второ място заради скорошната му абсурдна реплика, че НАТО заслужава Нобелова награда за мир. Надявам се, че отговорих на въпроса ти.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако Иван Иванов от гр. Първомай( примернно) беше казал тези неща пак ли би реаргирал така?

    ОтговорИзтриване
  3. Не, разбира се, думите му не ме заслужават внимание. Но този човек е в национален ефир и се "бори" (или поне си мисли, че прави това) за най-високия военен пост на планетата.
    Иначе съм съгласен с това, че питаш дали е важен човека, казал неши. Да, важен е. А и в момента ние си изразяваме мнението за него, справка, напиши "простак" в Гугъл :)

    ОтговорИзтриване
  4. Смятам че шансовете на Паси да оглави НАТО са нулеви. А ако бях поклоник на теориите на конспирациите бих сметнал че Соломон виртуозно отклони вниманието на виртуалното общество (поне за няколко дни) от грозното ежедневие, дупки, задръствания, убииства и тн.Което отклонение предизборнно изобщо не е малко.Добре че не съм поклоник на конспирациите:)

    ОтговорИзтриване
  5. Има нещо вярно, но сега още повече хора с хъс ще се заровят именно в кирливите политически ризи.
    Ок, не искам да превръщам това в чат. Беше ми приятно да кръстосаме шпаги, Арамис :)

    ОтговорИзтриване
  6. 1.Соломон Паси не изказа мнение, той си позволи като действащ политик да направи забележка на един журналист какво да пуска и какво да не пуска по телевизията, а това вече е ЦЕНЗУРА в чист вид.

    2.Разви тезата, че критиката (и то съвсем основателна) към властта срива имиджа на България пред света, което си е чисто тоталитарно мислене. И то като представител на една партия (НДСВ) която се опитва да се представи в публичното пространство като либерална. Ако неговата теза е вярна Северна корея и Куба трябва да са държавите с най-висок международен имидж.

    3.Обиди много хора и то не само блогъри като нарече тяхното лично мнение “глупости”, смея да твърдя, че между блогърите има много по-интелигентни от него. Естествено това не е престъпление но е достойно за обратна реакция.

    ОтговорИзтриване
  7. Христо за мен беше чест :)
    Кирил исках да кажа че има много по-заслужаващи си неща около които да се обединят блогърите, и че не смятам за редно да се обръща толкова внимание на един човек само защото е публична личност. Иначе мойте уважения за сплотеността:)

    ОтговорИзтриване